juli 14, 2024
köpa pool

Matidéer för poolpartyn

Poolfester på sommaren är ett utmärkt sätt att slå värmen, men värdskapet kan innebära många utmaningar. Allt från att avvärja besvärliga insekter till att hålla allting kallt och fritt från poolvatten (ingen gillar blöta chips!), så för att anordna en extravaganza på bakgården krävs det lite planering.

Men oroa dig inte! Det är möjligt att skapa en meny som uppfyller behoven hos dem som slappnar av i barnpoolen eller som kastar sig ut i den djupa delen. Här är några idiotsäkra och kreativa idéer för att ordna det bästa poolpartyt någonsin.

Gör en flytande snackbar

En varm dag är det sista du vill göra att hoppa av din flytdyna för att hämta en kall dryck eller ett mellanmål. Planera i förväg och skapa en flytande snackbar och fyll kylaren med is, drycker, färska frukter och grönsaker. Har du alltid funderat på att skaffa en pool för att kunna anordna egna poolpartyn? Nu kan du få professionell hjälp med a köpa pool från våra vänner på Poolgiganten!

Gör din egen vattenmelongrill

Känner du dig lite hantverksmässig? Ta din tråkiga fruktsallad till nästa nivå genom att förvandla den till en vattenmelongrill! Fyll den med hallon och björnbär för att föreställa kolen, och laga sedan några vattenmelon- och feta-spett på din nyskurna ”grill” för en rolig och smaklig twist på en sommarfavorit.

Biffsliders för många gäster?

Behöver du mata en större skara som har fått en enorm aptit när de simmat i poolen? Med det här enkla receptet med sliders med tryck i en stekpanna kan du mätta massorna utan att behöva stå framför grillen i flera timmar i sträck. Vi lovar.

Förbered köttfärsen och tryck ut den på ett bakplåtspapper ett par timmar före poolpartyt, ställ den i kylskåp och tillaga den precis innan gästerna dyker upp.

När du ska servera hamburgaren lindar du helt enkelt in ena änden av burgaren i en bit vaxpapper eller aluminiumfolie för att undvika att dina hamburgerbröd blir blöta av våta poolhänder. Se till att ha med alla tillbehör som sallad, tomat och bacon!

Pastasallad

En pastasallad kommer garanterat sätta färg på ditt poolparty. Fylld med smakrika oliver, soltorkade tomater, pasta och ost kommer dina vänner definitivt att bli imponerade.

Ytterligare förberedelser för poolpartyn

Om du är förberedd i förväg kan du fokusera mer på att ha roligt på festen än att arbeta bakom kulisserna under evenemanget. Så när du väl har planerat dina läckra matidéer för att hålla allas magar fulla och glada, vill du göra lite extra förberedelser.

Kontrollera till exempel poolens kemi för att se till att poolvattnet är korrekt balanserat en dag eller två i förväg. Poolgiganten kan hjälpa dig och guida dig rätt när det kommer till underhåll av pool.

Ha solkräm redo för de gäster som kanske har glömt att ta med sig solkräm, samt ett första hjälpen-kit – bara om det skulle uppstå en nödsituation. Se till att din poolsida är fullt utrustad med många sätt för alla att slänga sina sopor så att de inte hamnar i poolen eller på din bakgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *